Online factureren

/Online factureren
Online factureren 2017-05-31T22:30:50+00:00

Online facturen met de juiste facturatie software

Handige facturatie software voor alle facturen.
Exact Online Boekhouden Premium

Exact Online Boekhouden Premium

★★★★ Cijfer 8.3 uit 1527 reviews

Boekhouden Premium automatiseert al je administratiewerk. Wil je een uitgebreid boekhoudpakket met CRM waarmee je ook makkelijk facturen maakt én meerdere bankrekeningen kunt koppelen? Probeer het 30 dagen gratis en vrijblijvend.

61,00
 • Boekhouden en CRM in 1
 • Onbeperkt factureren
 • Uitgebreide App Store
Bekijk nu
Twinfield MKB Boekhouden

Twinfield MKB Boekhouden

★★★★★

De meest bewezen én krachtige online boekhoudsoftware van Europa. Bekijk de demo op de website of probeer 30 dagen gratis en vrijblijvend. Ontdek snel wat Twinfield voor jouw bedrijf kan betekenen!

57,00
 • Uitgebreide functies
 • Uitstekend beveiligd
 • 300 koppelingen
Bekijk nu
e-Boekhouden.nl - Starters - (Als beste getest)

e-Boekhouden.nl - Starters - (Als beste getest)

★★★★★ Cijfer 9.4 uit 434 reviews

Actie: Gedurende het 1e ondernemersjaar gratis! Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis vereist om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu een gratis startersaccount aan en profiteer!

Gratis
 • #1 Boekhoudsoftware
 • Belastingdienst erkend
 • Helpdesk, Cursus & App
Bekijk nu
Rompslomp PRO - Super makkelijk online boekhouden

Rompslomp PRO - Super makkelijk online boekhouden

★★★★★

Met Rompslomp PRO heb je alles om zelf je complete boekhouding te doen. Makkelijk offertes en facturen maken, bonnetjes inboeken, BTW overzicht en complete winst en verliesrekening en balans. Meer heb je niet nodig!

15,00
 • Makkelijk & Compleet
 • Boekhouden wordt leuk!
 • Handig mobiele App
Bekijk nu
Thinq Online Boekhoudservice

Thinq Online Boekhoudservice

★★★★ Cijfer 8.2 uit 109 reviews

Thinq regelt de complete administratie voor ondernemers die zich willen focussen op ondernemen. Slechts een foto of scan is voldoende voor een actuele boekhouding en belastingaangifte. 24/7 inzicht en geen fiscale kansen missen.

39,00
 • Niet zelf boekhouden
 • Geen boekhouder nodig
 • Incl belastingaangifte
Bekijk nu

Facturen opmaken en versturen

Voor elke afgenomen dienst of product bij een onderneming, dient een bedrijf een factuur te versturen. Ze zijn nodig om het geld binnen te krijgen. Voorheen werd dat veelal met de hand gemaakt in een Word document, maar tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen om nota’s te versturen in een PDF. Vandaag de dag is online factureren helemaal in. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van digitaal facturatieprogramma. Nota’s worden zo gemakkelijk en snel verzonden aan klanten. Een klant krijgt daarbij de digitale nota in zijn of haar e-mailbox. Er zijn echter nog meer mogelijkheden naast een factuur maken. Wat zijn de andere mogelijkheden en voordelen van een facturatie programma?

Online factureren

Online factureren met een facturatie programma

Facturatie software biedt ondernemers diverse mogelijkheden. Het helpt namelijk niet alleen bij het maken van facturen, maar ook om betalingsherinneringen te versturen en je debiteurenbeheer te optimaliseren. Een (betaald) facturatieprogramma is dan ook onmisbaar voor zowel de kleine als de grote ondernemer. Hiermee wordt inzicht verkregen welke facturen er al verstuurd zijn, welke klanten er nog moeten betalen en hoe een bedrijf er financieel voor staat. Een factuurprogramma hoeft niet duur te zijn. Veel programma’s zijn bovendien vaak gratis uit te proberen, waardoor er een keuze kan worden gemaakt waar een ondernemer zich prettig bij voelt.

De voordelen van digitaal factureren aan klanten

Digitaal facturen levert ondernemers diverse voordelen op. Zo wordt de administratie netjes up-to-date gehouden en behoudt de ondernemer het overzicht over de inkomsten en uitgaven. Hoe vaker de administratie wordt bijgehouden met een facturatie programma, hoe eerder er inzicht wordt verkregen in de financiële positie van een bedrijf. Digitale facturen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de huisstijl van de onderneming. Facturen en herinneringen worden verder gemakkelijk automatisch verzonden aan klanten en bovendien is er vaak ook de mogelijkheid om offertes te maken. Last but not least bespaart een digitale factuur versturen aan klanten diverse kosten. Door deze kosten te reduceren, ontstaat er meer winst voor de onderneming en dat komt altijd goed van pas. Meer info over de facturatie functies: Online boekhouden vergelijken