Online factureren

/Online factureren
Online factureren 2017-05-31T22:30:50+00:00

Online facturen met de juiste facturatie software

Handige facturatie software voor alle facturen.
Exact Online Accountancy

Exact Online Accountancy

★★★★ 8.2

Exact Online is dé marktleider online in business software voor ondernemers en accountants in Nederland. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Al sinds 1984 helpt Exact wereldwijd meer dan 300.000 lokale en internationale ondernemers bij de aansturing van hun bedrijf. Met Exact Online voor Boekhouden Basis is de boekhouding geïntegreerd met CRM in 1 online pakket. Hou alle gegevens van je klanten en prospects voortaan online bij én krijg volledig inzicht in je bedrijf. Al 300.000 ondernemers gingen je voor. Probeer Exact Online 30 dagen gratis.

maandelijks €0,00
 • Meer tijd voor advies
 • Werk online samen
 • Dé nr.1 software
Ga naar website
e-Boekhouden.nl - 15 maanden Gratis voor Starters (Best getest)

e-Boekhouden.nl - 15 maanden Gratis voor Starters (Best getest)

★★★★★ 9.4

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. Gedurende de eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: Ondersteuning per telefoon of e-mail, automatische bankkoppelingen en meer. Beoordeling: 9,2! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

Gratis €0,00
 • #1 Boekhoudsoftware
 • Belastingdienst erkend
 • Helpdesk, Cursus & App
Ga naar website
SnelStart voor administratiekantoren

SnelStart voor administratiekantoren

★★★★ 7.2

SnelStart maakt boekhouden en factureren makkelijk! Voor elke administratieve vraag hebben wij een slimme oplossing. Eenvoudig zelf uw boekhouding doen, bonnetjes inscannen, online factureren. Onze software groeit mee met uw bedrijf! Alles in de administratie kunt u doen met SnelStart. Al 59.000 slimme ondernemers gingen u voor.

maandelijks €35,00
 • Online samenwerken
 • Alle functionaliteiten
 • Overzicht btw-statussen
Ga naar website
Myfinance.nl - Voordelig online boekhouden voor ZZP'ers (TIP)

Myfinance.nl - Voordelig online boekhouden voor ZZP'ers (TIP)

Myfinance is speciaal ontwikkeld om als ZZP zelf te boekhouden. Ook als je net start is ons pakket de beste keuze. Myfinance staat voor gebruiksvriendelijk én veilig online boekhouden! Daarnaast kies jij of je met of zonder hulp van ons of je eigen boekhouder wil boekhouden. Zo sta je er nooit alleen voor! Probeer het nu gratis.

maandelijks €9,00
 • Ideaal voor Starters
 • iOS & Android App
 • Slechts 9.- p/m
Ga naar website
Minox Xtra voor professionele accountants- en administratiekantoren

Minox Xtra voor professionele accountants- en administratiekantoren

Minox ontwikkelt en verkoopt producten voor de finance professional, waarin 30+ jaar aan ervaring, passie en innovatie bij elkaar komen. Minox biedt ondernemers en hun accountants een unieke totaaloplossing. De oplossing bestaat uit hyper-efficiënte en compliant accounting software, een vernieuwende business app en een revolutionair ERP systeem.

maandelijks €57,00
 • Snel groeiend
 • 30 jaar ervaring
 • All-in-prijsmodel
Ga naar website

Facturen opmaken en versturen

Voor elke afgenomen dienst of product bij een onderneming, dient een bedrijf een factuur te versturen. Ze zijn nodig om het geld binnen te krijgen. Voorheen werd dat veelal met de hand gemaakt in een Word document, maar tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen om nota’s te versturen in een PDF. Vandaag de dag is online factureren helemaal in. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van digitaal facturatieprogramma. Nota’s worden zo gemakkelijk en snel verzonden aan klanten. Een klant krijgt daarbij de digitale nota in zijn of haar e-mailbox. Er zijn echter nog meer mogelijkheden naast een factuur maken. Wat zijn de andere mogelijkheden en voordelen van een facturatie programma?

Online factureren

Online factureren met een facturatie programma

Facturatie software biedt ondernemers diverse mogelijkheden. Het helpt namelijk niet alleen bij het maken van facturen, maar ook om betalingsherinneringen te versturen en je debiteurenbeheer te optimaliseren. Een (betaald) facturatieprogramma is dan ook onmisbaar voor zowel de kleine als de grote ondernemer. Hiermee wordt inzicht verkregen welke facturen er al verstuurd zijn, welke klanten er nog moeten betalen en hoe een bedrijf er financieel voor staat. Een factuurprogramma hoeft niet duur te zijn. Veel programma’s zijn bovendien vaak gratis uit te proberen, waardoor er een keuze kan worden gemaakt waar een ondernemer zich prettig bij voelt.

De voordelen van digitaal factureren aan klanten

Digitaal facturen levert ondernemers diverse voordelen op. Zo wordt de administratie netjes up-to-date gehouden en behoudt de ondernemer het overzicht over de inkomsten en uitgaven. Hoe vaker de administratie wordt bijgehouden met een facturatie programma, hoe eerder er inzicht wordt verkregen in de financiële positie van een bedrijf. Digitale facturen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de huisstijl van de onderneming. Facturen en herinneringen worden verder gemakkelijk automatisch verzonden aan klanten en bovendien is er vaak ook de mogelijkheid om offertes te maken. Last but not least bespaart een digitale factuur versturen aan klanten diverse kosten. Door deze kosten te reduceren, ontstaat er meer winst voor de onderneming en dat komt altijd goed van pas. Meer info over de facturatie functies: Online boekhouden vergelijken